What's new

ABS Problem

Joined
1 May 2010
Messages
830
Reaction score
0
Points
0
Location
Wolverhampton
Country
Hi Guys

Yesterday I fitted new coilovers all round but when I was done the ABS light stays on.

I thought I may have knocked a sensor or something so checked them but nothing, checked the fuses but they are all fine.

With the bonnet open, when you turn ignition on the abs light comes on like all lights do but it quickly goes off and back on (not a flash, more like a drop in power say) and you can hear a distinct motor/noise coming from the abs module.

Has this happend to anyone before? It has to be something with the module as it never does this noise normally.

I have given the module a smack to see if anything was stuck but nothing..maybe a harder smack is needed...

Just hope this has happend to someone before, I also cant work out why the problem on happens after messing arround with coilovers yesterday.

Any help appreciated guys.

Cheers
 
Joined
9 September 2009
Messages
1,871
Reaction score
0
Points
0
Location
New Zealand
Country
first, check the wires that go to the front wheels to make sure the sensors are connected and working you may have damaged or knocked or something the ABS sensor wire, it goes into a rubber hose once its inside the wheel arch, check that for damage
 
Joined
26 July 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
16
Location
North East, UK
A bit of a long shot here as I believe Fruitbooter sold their S15 years ago but does anyone know if they got this sorted? I have exactly the same issue with mine

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Top